Zhupania e Vukovarit dhe Sremit ( Vukovarsko-srijemska županija ) gjindet në pjesën më lindore të Kroacisë.

pozita gjeografike

gjeografia

Redakto

ndarja administrative

Redakto

demografia

Redakto

historia

Redakto

ekonomia

Redakto

lidhje të jashtme

Redakto