Çapaçuli.jpg

"Çapaçuli - Tregime dhe skica humoristike për fëmijë" me Autor Dionis Bubani. Shtëpia botuese OMSCA, viti botimit 2000. Kopertina dhe ilustrimet nga Dhimitër Ligori, faqe 120.

Shih edheRedakto