Črnomelj (gjermanisht: Tschernembl) është një vendbani, qendër e komunës dhe një qytet zyrtar në Slloveni, në rajonin e Sllovenisë Juglindore.

Črnomelj center (45335321411).jpg

Shih edheRedakto