Guerilja "B I A" ishte një strukturë ushtarake e UÇK-së që funksiononte në Prishtinë dhe rrethinë me emrin "BIA". E emëruan kështu në shenjë respekti të heronjve të kombit Bahri Fazliu, Ilir Konushevci dhe Agron Rrahmani.

BIA organizohej nga Isa Kastrati i cili më vonë si Komandant për moral dhe politikë në radhët e UÇK-së në Zonën Operative të Llapit dhe së fundi në Zonën Operative të Karadakut mbante nofkën "GACA". Isa Kastrati-“GACA” bashkë me veprimtarët Hazir Borovci (ish anëtar i gueriljes "BIA"), Gani Sopi(ish antar i guerlijes "BIA") e Sabit Mushica(ish antar i guerlijes "BIA") arrestohen në vitin 1998-të, pas një keqtrajtimi brutal dhe jonjerëzor, dënohen më nga 30 ditë burgim, dënimin e vuajnë në burgun e Lipjanit. Ndonëse të dërmuar nga torturat, veprimtarët nuk u gjunjëzuan dhe ngelën të pamposhtur para fytyrave gjakpirëse duke mos arritur të zbulojnë diçka për Guerilën “BIA” të Prishtinës.

ReferimetRedakto