Hape menynë kryesore

NgjarjeRedakto

LindjeRedakto

VdekjeRedakto

15 dhjetor u martirizua nga paganët në Romë Shën Lefteri, “peshkop i Vlorës dhe i Ilirikut” dhe nëna e tij Anthia.


Titulli i lidhjes