Hape menynë kryesore

NgjarjeRedakto

  • Hamza Kastrioti, nipi i Gjergj Kastriot Skënderbeut, ikën në Stamboll për herë të dytë.

LindjeRedakto

VdekjeRedakto

  • Vrana Konti një nga gjeneralët, strategët, komandantët më të zotë dhe burrë i patronditur në besnikëri i Gjergj Kastriot Skënderbeut.
  • Alfonso V i Aragonit, miku më i ngushtë dhe mbrojtës i Gjergj Kastriot Skënderbeut.
  • Hamza Kastriotit, nipi i Gjergj Kastriot Skënderbeut.