Adelina Balashi është shkrimtare dhe skenariste shqiptare.

Adelina Balashi
Emri Adelina
Mbiemri Balashi
Kombësia shqiptare
Shtetësia shqiptare
Profesioni shkrimtare, autore skenaresh

Veprimtaria letrare Redakto