Prindër të vegjël është film shqiptar i vitit 1991 i realizuar me regji nga Jani Tane dhe shkrimtare Adelina Balashi.

Përmbajtja

Redakto

Filmi tregon dramën familjare të një vajze adoleshente dhe problemet e saja me prindërit, pasi mëson që babai tradhëton nënë e saj me një grua tjetër. Ajo përfundon e shtypur nga një makine.

Aktorët

Redakto