Ali Ahmeti

faqe kthjelluese e Wikimedias

Me këtë emër dhe mbiemër njihen këto persona:


Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Ali Ahmeti.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.