Ali Ahmetaj ka lindur me 17 Maj të vitit 1945 Mitrovicë ishte aktor i shquar shqiptar për role komedike ka luajtur në shum filma por me së shumti u bë i njohur me serialin Kafeneja Jonë që ishte pjesë këtij serial që nga viti 2004 e deri ne vitin 2011.

Ali Ahmeti në Serialin Kafenja Jonë

FilmografiRedakto

Seriale TeleviziveRedakto

VdekjaRedakto

Ali Ahmeti vdiq me 16 tetor të vitit 2011 në një Klinik Kardiologjike në Stamboll. Ali Ahmeti ka ndërruar jetë në moshën 66 vjeçare pas një sëmundje të rëndë, me të cilën u ballafaqua për një kohë të gjatë Aliu la gruan dhe fëmijët e tij.