Andrijevica është vendbanim (qytezë) dhe qendër e njësisë administrative në Mal të Zi.

Popullsia Redakto

Sipas regjistrimit të vitit 2003 qyteza e Andrijevicës kishte 1.073 banorë, gjersa Komuna Andrejevica kishte 5.785 banorë.


42°44′23″N 19°47′9″E / 42.73972°N 19.78583°E / 42.73972; 19.78583