Antagonisti është personazhi (apo grup të personazhëve, ose, nganjëherë një institucion) të një tregimit që paraqet opozitën të kundërt që heroi dhe/ose protagonisti duhet të përpiqet.

Shiko edheRedakto


  Ky artikull në lidhje me Personazhi fiktiv është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.