Maskarai është një personazh fiktivefilm, seri, literaturë, strip, i cili e ka rolin negative apo paraqet rolin të një antagonistit. Maskara shfaqën më së shumti në stripa dhe tjerë mediume literature.

Një maskara i vizatuar

Shiko edheRedakto
  Ky artikull në lidhje me Filmi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.