Seria, Seria televizive, Seriali, apo Seriali televiziv është një pjesë fillimi, një vazhdimësi e apo një mbarim i një tërësie të caktuar të veprave filmike, të cilat zakonisht transmetohen në të njëjtën kohë dhe në të njëjtën ditëtelevizion.

Shiko edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto