Atropa
Atropa belladonna
-
Seleksionimi shkencor
Lloji: Bimë
Dega: Magnoliophyta
Klasa: Magnoliopsida
Fisi: Solanales
Familja: Solanaceae
Grupi: Atropa
Antarët
  • Helmarina
    • lat. Atropa belladonna
    • lat. Atropa mandragora
  • Helmarina
    • lat. Atropa belladonna
    • lat. Atropa mandragora
Helmarina
Helmarina

Lista e antarëve

Redakto

Shiko dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto