Autoblinda është një automjet luftarak i lehtë i blinduar, me rrota dhe me armë, i përdorur historikisht për zbulim, siguri të brendshme, shoqërim të armatosur dhe detyra të tjera vartëse në fushën e betejës.

Oshkosh L-ATV

Shiko dhe Redakto