Bailamos është një këngë e këngëtarit pop Star Enrique Iglesias. Bailamos doli në shitje në vitin 1999 dhe i bëri këngëtarit Enrique Iglesias të arrijë vendin e #1 në chartet botërore. Ajo u bë pjesë e Billboard Top 100.

Bailamos u realizua në dy gjuhë, në Anglisht dhe Spanjisht.