Bashkësia Lokale Shestan (malaz. Mjesna zajednica Šestani) është një bashkësi lokale e Komunës së Tivarit, në Mal të Zi, e cila gjendet në pjesën perëndimore të Krajës.

Vendndodhja e Bashkësisë Lokale të Shestanit

Përbëhet prej vendbanimeve: Ljarje, Brisk i Sipërm, Brisk i Poshtëm, Muriq i Sipërm, Muriq i Poshtëm, Besë, Pinç, Gjuraç, Nënmal, Pecaj, Bujgër, Dedaj, Lukaj dhe Gurrëz.[1]

Shiko dhe Redakto

Referimet Redakto

  1. ^ Mjesne zajednice Arkivuar 4 mars 2016 tek Wayback Machine – barinfo.me