Stampa:Bashkia Bashkia Kavajë është një bashkiRrethin e KavajësShqipëri. Përfshin qytetin e Kavajës si dhe njësitë administrative Golem, Helmës, Synej dhe Luz i Vogël.


Burimet Redakto

Shiko edhe Redakto