Bashkia Vorë është një bashkiRrethin e TiranësShqipëri.

Vorës
Harta e Bashkisë Vorë.svg

VendbanimetRedakto

Bashkia Vorë përfshin nën administrimin e saj qytetin e Vorës dhe njësitë administrative Bërxullë dhe Prezë.

BurimetRedakto

Shiko edheRedakto