Bibliotekari është punonjës i një biblioteke, i cili kujdeset për ruajtjen e mirëmbajtjen e librave, të revistave etj. dhe për shfrytëzimin e tyre nga lexuesit; përgjegjësi i një biblioteke të vogël. Bibliotekari i shtëpisë së kulturës.


BurimiRedakto

http://www.fjalori.shkenca.org/