Big Brother (Albania)
 
Sezoni 6 (2013)
Emri Hyrja Dalja      
Altina Dita 1     
Anaidi Dita 1     
Arsimi Dita 1     
Blendi Dita 1     
Eldora Dita 1     
Elena Dita 1     
Elona Dita 1     
Etleva Dita 1     
Iliri Dita 1     
Joana Dita 1     
Jonilda Dita 1     
Marselino Dita 1     
Olsen Dita 1     
Olta Dita 1     
Shpendi Dita 1     
Xhimi Dita 1     
Legjenda
Në nominim
Eleminuar
Larguar
Përjashtuar

Big Brother Albania 6 është sezoni i 6-të i Big Brother Albania. Filloi më 23 shkurt 2013Top Channel.

Ky është versioni i parë shqiptar i reality showt Secret Story.

Banorët Redakto

Altina Redakto

Altina vjen nga Gjakova. Hyri në shtëpi ditën e pare.

Anaidi Redakto

Anaidi eshtë 27 vjeç nga Tirana. Hyri në shtëpi ditën e parë.Gjat spektakelit ka treguar se di ti menaxhoj situatat me nje inteligjence teper te zhvilluar.Fitoi nje motorr dhe nje makine ne finale

Arsimi Redakto

Arsimi vjen nga Prizreni. Hyri në shtëpi ditën e parë.

Eldora Redakto

Eldora është 27 vjeç nga Tirana. Hyri në shtëpi ditën e pare.

Elena Redakto

Elena është 18 vjeç nga Tirana. Hyri në shtëpi ditën e pare.

Elona Redakto

Elona vjen nga Parisi. Hyri në shtëpi ditën e pare.

Etleva Redakto

Etleva vjen nga Miloti. Hyri në shtëpi ditën e pare.

Iliri Redakto

Iliri është 27 vjeç dhe vjen nga Firence. Hyri në shtëpi ditën e pare.

Joana Redakto

Joana është 26 vjeç nga Tirana. Hyri në shtëpi ditën e pare.

Jonilda Redakto

Jonilda vjen nga Parma. Hyri në shtëpi ditën e pare. tyuturtyutyuty

Marselini Redakto

Marselini është 25 vjeç dhe vjen nga Bari. Hyri në shtëpi ditën e pare.

Olsen Redakto

Olsen vjen nga Athina. Hyri në shtëpi ditën e pare.

Olta Redakto

Olta është 25 vjeç nga Burreli. Hyri në shtëpi ditën e pare.

Shpendi Redakto

Shpendi është 30 vjeç nga Prishtina. Hyri në shtëpi ditën e pare.

Xhimi Redakto

Xhimi është 44 vjeç dhe vjen nga Ahtina. Hyri në shtëpi ditën e pare.

Sekretet Redakto

Sekretet e banorëve Redakto

 1. Jam talasemik
 2. Ushtroj taekwondo
 3. Nuk flas me babain prej 13 muajsh
 4. Jam i martuar
 5. Do te bej ndërhyrje estetike gjate qëndrimit në Big Brother
 6. Di 1000 tekste këngësh përmendesh
 7. Në moshën 4 vjeçare kam pire duhan për arsye shëndetësore
 8. Kam punuar si zhigolo
 9. Jam fans i Real Madrid
 10. Prej 10 vjetësh kujdesem për një person me nevoja specifike
 11. Kam 100 pale këpuce
 12. Kanuni ka prishur lidhjen time
 13. Jam vegjetarian

Misionet Redakto

 1. Olseni ka në trup një tatuazh me portretin e nënës së tij. Misioni i tij është t'u thotë banoreve se portreti është i të fejuarës.
 2. Arsimi duhet të zgjedhë një banor ose banore për ta çuar në nominim te përhershëm deri në momentin që ky banor eleminaohet, del ose përjashtohet nga shtëpia.

Tabela e nominimeve Redakto

Java 2 Java 3 Java 4 Java 5 Java 6 Java 7 Java 8 Java 9 Java 10 Java 11 Java 12 Java 13 Java 14 Java 15
Altina Marselini
Olsen
Anaidi Elena
Etleva
Arsim Anaidi
Joana
Elena
Elena Shpendi
Xhimi
Eldora Xhimi
Iliri
Elona Marselini
Olsen
Etleva Olsen
Marselini
Ilir Etleva
Olta
Jonilda Marselini
Shpendi
Joana Marselini
Ilir
Marselini Joana
Olta
Olsen Etleva
Elona
Olta Marselini
Shpendi
Shpendi Elena
Elona
Xhimi Joana
Elena

nominim
Anaidi
Elena
Etleva
Joana
Marselini
Olsen
Shpendi
Shënime për
nominimet
1, 2
Doli
 • ^Shënimi 1 : Gjatë javës së parë, Arsimit iu dha misioni që të çonte në nominim të përhershëm një banor dhe ai zgjodhi Anaidin. Anaidi do të jetë i nominuar deri në javën e fundit të qëndrimit të tij në shtëpi.
 • ^Shënimi 2 : Banorët duhet të nominonin personat e gjinisë së kundërt.

Referimet Redakto

Lidhje te jashtme Redakto