Bitonia

Grupi Muzikor Bitonia, u formua më 25 mars 2005 në qytetin e Gjilanit, nga Burim Demiri, Florion Thaqi, Elhami, Afrim dhe Armend Idrizi, më pastaj grupi i është bashkangjitur edhe anëtari Gëzim Mehmeti.

Qe nga ajo kohë BITONIA vazhdon të jetë një faktor kyç dhe shumë i rëndësishëm në kulturën tone në përgjithësi. Grupi BITONIA në thellësinë e sajë bartë me vete: vlera artistike, qasje të mirëfilltë komerciale, humanitet dhe dashuri për këngën e bukur shqiptare.

Bitonia është term muzikorë dhe nënkupton një shkallë muzikore pentatonike.

Lidhje të jashtme

Redakto