Bledar Islami (1973-2002) ishte një aktor shqiptar.

Jeta Redakto

Ka lindur më 28 maj 1973 në qytetin e Tiranës. Ka qene aktor dhe mësues. Interpretoi te filmi shqiptar Kur xhirohej një film (1981). Ka interpretuar edhe në disa telefilma për fëmijë në RTSH. Ka qenë pedagog ne Fakultetin Histori-Filologji. Për fat te keq u shua më 1 shkurt 2002 gjatë një aksidenti automobilistik në moshën 29 vjecare.

Burimet Redakto