Brigada e III-të Sulmuese kishte komandant Hulusi Spahiun dhe komisar politike Shahin Ruken dhe Rrahman Parllakun.

Komanda e BrigadësRedakto

Hulusi Spahiu komandant Shahin Ruka komisar Hamit Keçi Zv. komandant Vasil Nathanaili Zv komisar Thoma Kalefi intendent

LiteraturëRedakto

'Nga Arbana në Sanxhak, gjer në Maqedoni: 700 Dite luftë heroike" gazeta 'Kushtrim Brezash' 9 tetor 2009