Bujar Hoxha (Tiranë, 7 shkurt 1921) ka qenë pjesëmarrës aktiv i LANÇ-it, pedagog filozofie dhe më pas logjike, profesor i shkencave i cili ka bërë shpjegimin e disa termave të shkencës e të teknikës për hartuesit e Fjalorit të gjuhës shqipe të botuar në Tiranë1980.

Mirënjohjet

Redakto