Medalja e Artë e Lidhjes së Prizrenit

Medalja e Artë e Lidhjes së Prizrenit është dekoratë shtetërore e Kosovës që u jepet qytetarëve të Kosovës dhe të huaj si dhe personaliteteve të botës shqiptare që kontribuojnë për mirëkuptim midis shqiptarëve dhe kombeve të tjera dhe për kontribut në të gjitha fushat e jetës në frymën e Lidhjes së Prizrenit.

Shprehja e mirënjohjes dhe nderimi i individëve me këtë dekorat bëhet nga presidenti aktual i Kosovës.

Të dekoruarit Redakto

Kosovë:

SHBA:

Maqedoni:

Mali i Zi:

Preshevë:

Itali - arbëreshët:

Shqipëri:

Nga bota:

Nga tradita: