Burhan Aliji u lind ne 29,09,1989 ne Fshatin Nikushtak.Shkollen fillore e kreu ne vendlindje pasi qe familjarisht ishin kthyer nga Zvicra ne te cilen kishte kryer shkollimin parashkollor.

Burhan aliji.jpg

Ne vitin 2001 ne KF Bashkimi kishte filluar karieren e tij si fudballist ne moshen 11 vjecare ne kete klub kishte vazhduar deri ne vitin 2007.Nga viti 2008-2010 ka luajtur per KF Milano te Kumanoves.Pastaj eshte transferuar ne KF Teteks i Tetoves.Ka luajtur edhe per reprezantacionin e Maqedonis deri ne moshen 21 vjecare. Ne vitin 2012 kishte dy oferta nga KF Vardari i Shkupit dhe KF Shkendia e Tetoves.Burhani ishte percakturar per KF Shkendia. Ka luajtur per KF Euromilk te Shkupit. Momentalisht luan për KF Vllazërimi të Kërçoves.[1]


  1. ^ "FK Vëllazërimi 77". Wikipedia (në anglisht). 21 maj 2018.