Burimi i jetës (Origjinal: The Fountainhead) është një libër i autores dhe filozofes së famshme ruso-amerikane Ayn Rand përkthyer në shqip nga Amik Kasoruho.[1]

The Fountainhead.

Konspekti Redakto

Shiko dhe Redakto

Referime dhe shënime Redakto

  1. ^ Burimi i jetes, Ayn Rand Arkivuar 4 mars 2016 tek Wayback Machine - Skeda tek Shtëpia e Librit