Modeli i ngjyrave CMYK (angl:cyan, magenta, yellow, dhe key (black):cijan, magentë (purpure), e verdhë dhe e zezë janë ngjyra të cilat përdoren në shtypshkronjë për shtyp.

Cijan, magenta, e verdha, dhe e zeza.
Ndarja e ngjyrave CMYK për shtypshkronjë: Cijan (C), Magentë (M), e verdhë (Y), e zezë (K), Cijan + Magentë (CM), Cijan+Magentë+e verdhë (CMY), CMYK


Shih edhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto