Coordinates: 52°55′33″N 1°28′33″W / 52.925833°N 1.475833°W / 52.925833; -1.475833 Derby Industrial Museum ose "Muzeu industrial i Derby-t" , i njohur edhe si The Silk Mill ose Fabrikë e Mëndafshit, është një muze i industrisë dhe historisë në Derby, Angli.