Dimri është një nga katër stinët e vitit dhe stina me e ftohte e vitit. Pas dimrit vjen pranvera, më pas vera dhe së fundmi vjeshta.

Stinët
Dimër
Pranverë
Verë
Vjeshtë
Dimri.