Hape menynë kryesore

Diploma (nga gr. shkresë e paluar) është dokumenti që jepet për përfundimin e suksesshëm të programit arsimor trevjeçar ose katërvjeçar.[1]


Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ LIGJI PËR ARSIMIN DHE AFTËSIMIN PROFESIONAL Në amëzën assembly-kosova.org Archived 29 September 2007[Date mismatch] at the Wayback Machine.