Domi (Pukë)

Fshat në Shqipëri
(Përcjellë nga Dom)

Domi është një fshatkomunën Gjegjanrrethin e PukësShqipërisë.

Shih edheRedakto

Komuna Gjegjan eshte nje nder komunat me pupollsine me te madhe te rrethit te Pukes.

Banoret e komunes Gjegjan jane me origjine Mirditore. Si pasoje e nevojes se ndarjeve administrative, si shume zona te tjera Komuna Gjegjan kaloi nga administrimi i Mirdites ne varesi te rrethit te Pukes. Pavaresisht dallimeve kulturore dhe sociale, jane bere nje dhe kane nje bashkejetese sociale te admirueshme.