Dragobia

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Kukësit

Dragobia është një fshatkomunën Margegajrrethin e TropojësShqipërisë. Ajo është e rrethuar nga male dhe kullota. Përmes saj kalon lumi Valbona. Ka një popullsi të vogël fshati. Ajo ka edhe një xhami që në gjuhën e folur quhet "Xhamia e Dragobisë".

Dragobi, Malësia e Gjakovës.

Shiko edhe

Redakto