Durrës Kürüm Shipping është kompani që merret me magazinim, transport, anije dhe logjistikë. Kompania është pjesë e Kürüm Holding.

Durrës Kürüm Shipping
Lloji Sh.A.
Industria Transport dhe Logjistikë
Selia Elbasan, Shqipëri
Xhiroja vjetore 470 mijë euro
Punonjësit 59
Adresa e internetit DURRËS KURUM SHIPPING SH. A.

Kantieri detar Kurum-Durrës i cili ushtron aktivitetin e tij në një sipërfaqe 120.000 m2 është i vendosur në zemër të Portit të Durresit në krye të rrugëve Trans-Ballkanase dhe Koridori VII. U mor në dorëzim në vitin 2009 nga Ministria e Transporteve e Shqipërise. Në vitin 2010 pasi kaloi plotësisht në pronësi të Kurum Holding kompania ka vazhduar të mbulojë nevojat e tregëtise detare dhe logjistikës në rajon duke zhvilluar dhe rinovuar kapacitetet.

Shiko edheRedakto