eMule është një program file sharing (për përbashkësinë e file-eve) për këmbimin e filmave, programeve, lojrave e gjërave te ngjashme të PC. Përdoret në Evropë nga një numër i madh i këmbyesve të programeve, filmave, muzikës, lojërave.

eMule
eMule 0.46b duke punuar në Windows XP
Versioni i fundit0.47c / 14 shtator, 2006
Version pasues0.48a / 29 prill, 2007
Sistemi operativMicrosoft Windows
Përdoret përpeer-to-peer file sharing
LicencaGNU General Public License
Faqja zyrtarewww.emule-project.net

Funksionimi

Redakto

Konfigurimi Optimal

Redakto
WLAN - Router
Redakto
 
eMule>Mundësi>Lidhja : Portat TCP-UDP.
  • Procedura: Port Forwarding:

Hapni një faqe të re browseri (shfletues interneti) dhe te adresa shtypni 192.268.1.1 (Adresa IP i routerit). Pasi vendosët nofkën (username) dhe fjalkalimin (password), shkoni te Advanced Setup, pastaj NAT : shkoni te Virtual Server: te Lokal IP Address çoni adresen tuaj private të kompiuterit; te Start Port Number çoni 44556; te End Port çoni 44557; dhe në fund Ruaj (Save).
Hapni eMule > Mundësi > Lidhja: Te porta TCP çoni 44556; te porta UDP çoni 44557.

Shiko edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto

Faqe zyrtare

Redakto

Të tjera

Redakto