E Dehun (Feat. Mixey)

këngë


E Dehun është një kënge I Era Istrefi dhe Dj Mixey.Eshtë Nr. 1 i pare Nga Kengëtarja dhe eshtë Boykoti pare nga Top Listi i Diaspora.

"E Dehun"
Këngë nga Era Istrefi dhe Mixey
nga albumi E Dehun-Single
A-side E Dehun
B-side E Dehun (Dubstep Version)
Publikimi 12.05.2014
Zhanri Pop, Dance, Reggae, Techno
Gjatësia 3:40
Producer Entermedia
Era Istrefi Kronologjia e këngëve

A po don (2014) E Dehun (2014) 13 (Kenga) (2014)VideoRedakto

KontroversRedakto

Video ishte një skandal për shkak të arsyeve fetare dhe vetme ishte pas 10 javësh në Listat e diasporës boykotin që do të thotë ajo doli jashtë Listat.

http://m.youtube.com/watch?v=yddX5MB9vig