Hape menynë kryesore

Niyazi Emre Altuğ (ka lindur më 14. prill 1969Stambolli , Turqi), është një këngëtar i aktori turqi i muzikës Pop-Rok i cili njëkohësiht luan edhe në disa instrumente si vokali.

JetaRedakto

Që nga Gushti i vitit 2008 deri në Janar2015 ai ishte i martuar me Moderatoren dhe Modelen turqi Çağla Şıkel.

Diskografia - CDRedakto

FilmiRedakto

  • 1992 - Tersine Dünya
  • 2000-Ağaçlar Ayakta Ölür (film TV),
  • 2001-Tatlı Hayat(Serial TV),
  • 2002-Kolay Para,
  • 2003-Lise Defteri(Serial TV),
  • 2005-Sensiz Olmuyor,
  • 2006-Eve Giden Yol:1914
  • 2007-El Gibi,
  • 2007-The Bratz Movie
  • 2010-Elde Var Hayat,
  • 2009-Sizi Seviyorum,
  • 2008-Mert İle Gert
  • 2014-Lâl