Enciklopedia e Delvinës dhe Sarandës

Enciklopedia e Delvinës dhe Sarandës, shkruar nga Apostol Pango e cila përmban mbi 750 zëra të ilustruar me fotografi. Ka 412 faqe, dhe me format 16.5 x 23 cm. Botuar në Tiranë, në vitin 2002.
Lidhje të jashtme Redakto