Eurovizioni 2010 (kthjellim)

faqe kthjelluese e Wikimedias

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Eurovizioni 2010 (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


Eurovizioni 2010 referohet në :

* Festivali Evropian i Këngës 2010, Festivali Evropian i Këngës- Festival për të rritur i cili do mbahet për herë të 54-të në dy gjysme finale dhe finale të madhe, 25 maj, 27 maj dhe Finalja 29 maj
*Festivali Evropian i Këngës për Fëmijë 2010, Festivali Evropian i Këngës për fëmijë do mbahet në MinskBjellorusisë, është festivali i 9-të i cili i kushtohet vetëm për fëmijë.
* Festivali Evropian i vallëzimit, Festivali Evropian për Vallëzim do mbahet në kryeqytetin e Azerbajxhanit, Baku. Ky do jetë edicioni i 3-të i Eurovizionit të Vallëzimit.