Explorers Club

grup muzikor

Explorers Club është një progressive rock projekt i drejtuar nga vëllezërit Gardner nga bendi Magellan. Në bend, midis të tjerëve, marrin pjesë James LaBrie, John Petrucci, dhe John Myung nga bendi Dream Theater, Derek Sherinian nga bendi Planet X, Billy Sheehan, dhe Steve Howe.

Anëtarët pjesëmarrësRedakto

DiskografiaRedakto