Fakulteti i Edukimit i Universitetit të Prizrenit

Fakulteti i Edukimit në Universitetin e Prizrenit është një institucion publik i arsimit të lartë i cili ndodhet në Prizren.

Organizimi Redakto

Studimet në Fakultetin e Edukimit të Universitetit të Prizrenit organizohen në këto programe:

Gjuhë dhe letërsi shqipe Redakto

Gjuhë dhe letërsi angleze Redakto

Programi parafillor (parashkollor) Redakto

  1. Gjuhë shqipe
  2. Gjuhë boshnjake
  3. Gjuhë turke

Programi fillor Redakto

  1. Gjuhë shqipe
  2. Gjuhë boshnjake
  3. Gjuhë turke

Shih edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto