Fakulteti i Filologjisë i Universitetit të Prizrenit

Fakulteti i Filologjisë i Universitetit të Prizrenit është një institucion publik i arsimit të lartë i cili ndodhet në Prizren.

Organizimi Redakto

Studimet në Fakultetin e Filologjisë të Universitetit të Prizrenit organizohen në tri drejtime:

Gjuhë dhe letërsi shqipe Redakto

Gjuhë dhe letërsi angleze Redakto

Gjuhë gjermane Redakto

Shih edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto