Festivali i 4-të i Filmit Shqiptar

Festivali i Filmit Shqiptar 1981 i katërti me rradhë u mbajt në Tiranë. Festivali është mbajtur nga 20 prill 1981 deri më 26 prill 1981.

Në kategorinë e filmave artistik dhe vizatimorë kanë marrë pjesë :

  1. Ballë për ballë” , regjia: Kujtim Çashku
  2. Në çdo stinë”, regjia :

Ndërsa në kategorinë e filmave dokumentar :

  1. Koha e Partisë”, regjia: Viktor Gjika dhe Esat Mysliu

Gnome-multimedia.svg Ky artikull në lidhje me Filmi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.