Fjolla Krasniqi lindi me 30 janar 1987Prishtinë. Ka të mbaruar shkollën e ultë dhe të mesme të muzikës. në Prishtinë Ka studiuar dhe në Fakultetin e arteve, drejtimi i muzikës. Pas saj qëndrojnë shumë koncerte, çmime e suksese. Këngëtarja Fjolla Krasniqi ka marrë pjesë nëpër shumë festivale shqiptare. ”Akordet e Kosovës”, kur ishte fëmijë, “Polifest”, me këngën ' .Ka marrë pjes edhe në "Show Fest 1996" "Zambaku i Prizrenit 2001" ku dhe fitoi vendin e dyte, "Polifest 2003", ku fitoi vendin e dytë dhe mikrofonin e artë, "Nota Fest" etj, ku fitoi çmimin e produkcionit dhe në dhjetor 1998 në këngën në RTSH arrin në finale me këngë dhe orkestrim të Naim krasniqit, tekst të Naimit babait te saj.