Flamuri i Austrisë ka tri shufra të barabarta horizontale, të kuqe , të bardhë, të kuqe.Së bashku me Flamurin Danez, Flamuri Austriak besohet që është ndër dizajnët e flamujve kombëtar më të vjetër në botë.

Flamuri civil
Flamuri shtetëror

Shih dhe këtë Redakto