Flamuri i Bermudës u adoptua më 4 tetor, 1910. Ai është një benderolë e kuqe Britanike me Flamurin e Unionit në qoshin e majtë të sipërm, dhe stemën e Bermudës në të dajthtë.

Flamuri i Bermudës

Ky flamur nuk është i zakonshëm për një koloni Britanike për shkak se është i kuq, kurse te kolonitë e tjera është i kaltër. Sidoqoftë flamujt e kuq ishin përdorur si nga Kanadaja (para-1965) ashtu edhe nga Unioni i Afrikës Jugore (1870-1905).

Shih dhe këtëRedakto