Flamuri i Shën Barthélemy përbëhet nga Stema e ishullit e vendosur në qendër të fushës së bardhë. Megjithëse përdoret në këtë ishull, ky flamuri nuk ka status zyrtar. Për shkak se Shën Barthélemy është një kolektivë përtej detit e Francës, flamuri zyrtar i saj është Flamuri i Francës.

Flamuri Jo-Zyrtar i Shën Barthélemy

Shih dhe këtëRedakto