Flamuri i Spanjës, siç definohet nga kushtetuta spanjolle e vitit 1978, ndahet në tri vija horizontale: e kuqe, e verdhë dhe e kuqe. Vija e verdhë është sa dy herë vijat e kuqe. Kurse në mes të flamurit ndodhet Stema e Spanjës.

Flamuri i Spanjës

Shih dhe këtëRedakto